V AVTU

Bil lep je dan, sončen, jasen a ne prevroč, povsem spomladanski dan. Nič kaj običajno vreme a po starem bilo je to, da sva se spet dobila. Odšla sva na kavo, pogovarjala sva se običajne stvari, a njen pogled tisti dan bil je drugačen, dotik po roki in vratu sem čutil drugače in poljub, ki ga pomnim še danes. Usedla sva se v avto in se odpeljala a ne daleč, ker njeno božanje po vratu, poljubljanje ob božanju pod srajco je povzročilo nezmožnost vožnje hoje in še kaj bi se našlo. Zavila sva v garažno hišo ki je bila ob nedeljskem popoldnevu povsem prazna. Ob konstantnem poljubljanju in božanju sva se slačila, spomnim se njenih rok in nohtov v mojem hrbtu in nižje na bokih ki so dvigale napetost v hlačah.

Med poljubljanjem bradavičk rahlo pihnem in opazim kako se je naježila njena sicer gladka koža. Poljubljal sem jo po trebuščku in notranji strani stegen ona pa mi je odpela hlače me božala čez boksarice kmalu bil je povsem trd, ob božanju njenega mednožja je postala povsem mokra, močno je vzdihovala. V rekordnem času sva drug z drugega potrgala preostala oblačila, nasadila sva se drug na drugega in imela precej divji glasen seks ob katerem se je avto zelo zibal, hotela je da jo pošpricam po trebuščku. Uh kako dober fuk je v avtu uh to morava ponoviti.

FiltrirajStarost
Vroče zgodbe
Tagi
Erotična Avanture Flirt Sexi Sms-sex Vdova Ona-ona Sex Pohotna Srečanje Zmenkarije Fetiš Ona-on Študentka Ločena Samska Poročena Strastna

Vroča soseda

Čakam te

Želim si te

Vroča

Pokliči me

Pošlji mi sms